produktbanner1

Kjære kunder

Kjære kunder,

Oppriktig takk for din tillit og støtte.I løpet av det siste året har vi dekket trykkerimarkeder rundt om i verden, mange kunder velger oss fort-skjorte utskrift virksomhet starter opp.Vi er spesialister på utskrift feltet med styrken påDTG tskjorte-skriver,dtf-skriver med shaker og tørketrommel,a3 flatbed-skriver,bredformat sublimeringsskriver,øko løsemiddelskriver og blekk.

a3 flatbed-skriver
dtf-skriver med shaker og tørketrommel

I forbindelse med den kommende vårfesten vil vi informere deg om at selskapet vårt vil være stengt fra 2. februar til 16. februar.Normal forretningsdrift vil gjenopptas 17. februar.

Vi foreslår at du plasserer nødvendige forbruksvarer på forhånd for å sikre rettidig levering.I løpet av ferien vil vi holde kundeservice ogteknisk støttet, for å hjelpe deg med eventuelle spørsmål eller assistanse du måtte trenge.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medføre og takker for forståelsen.CHENYANG TECHNOLOGY CO., LIMITEDglad for å slå seg sammen med deg, håper vi kan etablere et langsiktig og utmerket forhold. Ser frem til å samarbeide med deg igjen når vi kommer tilbake.

Med vennlig hilsen,

bredformat sublimeringsskriver

Innleggstid: Feb-01-2024